loading...
سایت تفریحی و سرگرمی
رضا بازدید : 229 دوشنبه 02 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

طرز تهیه خوراك زبان گوساله

آشپزي


خوراك زبان گوساله
مواد لازم :

_ زبان گوساله جوان
_ پياز 1 عدد

_ سير  1 حبه
_جعفري خرد شده 1 پيمانه
_ دارچين 1 قطعه
_ برگ بو 2 الي 3 برگ
_ تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري
_ هل 2 الي3 عدد
_ زنجبيل 1 قطعه كوچك
_ نمك و زرد چوبه به ميزان لازم
_ رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذا خوري

طرز تهيه :
براي تهيه خوراك زبان از زبان گوساله جوان و كم جرب استفاده كنيد . معمولاً در انتهاي زبان مقدار زيادي چربي وجود دارد كه گاهاً همراه زبان فروخته ميشود و بايستي آنرا جدا كنيد چون اين چربيها از نوع اشباع شده است و خوردن آن براي سلامتي خوب نيست .سطح زبان نيز داراي پرز هايي است كه بايد با برس تميز شسته شود . بعد از اينكه چربي هاي اضافي زبان را گرفتيد آنرا شسته و با پياز خرد شده ،دارچين ، هل،تخم گشنيز، برگ بو، زنجبيل ، نمك و زردچوبه و اضافه كردن آب روي حرارت بگذاريد تا بپزد . بعد از پخته شدن دارچين و زنجبيل و برگ بو را دور بيندازيد چون به اندازه كافي گوشت زبان را معطر كرده و نيازي نيست در غذا بماند رب گوجه فرنگي و جعفري خرد شده را به زبان اضافه كنيد البته ميتوانيد با روغن تفت داده و به غذا اصافه كنيد ولي چون زبان به قدر كافي چرب است ،اگر جعفري سرخ نشود بهتر است . به اين ترتيب يك سس خوشمزه درست ميشود . زبان را از ظرف خارج كنيد و پوست روي زبان را جدا كنيد من پوست روي زبان را زمانيكه ميخواستم در ديس بكشم جدا كردم تا سس را جداگانه روي آن بريزم ولي ميتوان زبان را بعد از جدا كردن پوست روي آن در سس انداخت تا مزه سس را به خود بگيرد و هنگام كشيدن در ديس زبان را برش داده با هويج و سيب زميني سرخ شده وگوجه فرنگي و ... تزيين كنيد

 

 

 

خوراك زبان گوساله (آشپزي رنگين )

برچسب ها خوراك , زبان , گوساله , سس , چربي ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1027
  • کل نظرات : 294
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 256
  • آی پی امروز : 22
  • آی پی دیروز : 98
  • بازدید امروز : 89
  • باردید دیروز : 271
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 89
  • بازدید ماه : 5,601
  • بازدید سال : 48,190
  • بازدید کلی : 2,002,268