loading...
سایت تفریحی و سرگرمی
رضا بازدید : 399 یکشنبه 01 اردیبهشت 1392 نظرات (0)

طرز تهیه آبگوشت مرغ

آبگوشت مرغ

 
 
 
مواد لازم:

_گوشت مرغ 300 گرم
_ لپه 1 پيمانه
_ سيب زميني درشت 1 عدد
_ پياز خرد شده 1 عدد
_ دارچين 1 قطعه
_ زنجبيل 1 قطعه
_ برگ بو 2 برگ
_ كرفس 1 سافه كوچك
_ نمك و زردچوبه و فلفل به قدر كافي

طرز تهيه :
يكي ازسريعترين و آسان ترين و سالمترين غذايي كه ميتوان تهيه كرد آبگوشت مرغ است كافيست تمام مواد نام برده را با هم روي حرارت گذاشته تا پخته شود و پس از پخته شدن برگ بو و دارچين و زنجبيل را از داخل غذا در آورده و دور بيندازيد . براي اينكه اين غذا غلظت مناسب پيدا كند مقداري از سيب زميني را له كرده و در آبگوشت بريزيد .
ميتوان از رب گوجه فرنگي و يا ليمو عماني به عنوان چاشني استفاده كنيد . در عكس بالا من آبگوشت را بدون چاشني و ساده تهيه كرده ام و اين نوع را بيشتر دوست دارم چون عطر و طعمي كه با اضافه كردن كرفس و زنجبيل و دارچين و برگ بو در اين غذا بوجود ميايد اين غذا را به قدر كافي خوشمزه ميكند . اگر سعي شود در هنگام تهيه انواع آبگوشت هر چقدر مقدار آب آن كم و غلظت آن نسبتاً بيشتر باشد آبگوشت حوشمزه تر خواهد شد.

 


 

آبگوشت مرغ (آشپزي رنگين )

برچسب ها آبگوشت , لپه , مرغ , كرفس , برگ بو ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1027
  • کل نظرات : 294
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 256
  • آی پی امروز : 1
  • آی پی دیروز : 98
  • بازدید امروز : 7
  • باردید دیروز : 271
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 7
  • بازدید ماه : 5,519
  • بازدید سال : 48,108
  • بازدید کلی : 2,002,186