طرز تهیه گراتن بادمجان و گوشت
_ گوشت چرخ كرده 300 گرم
_ نخود فرنگي نصف پيمانه
_ بادمجان 2 عدد
_ گوجه فرنگي 3 الي 4 عدد
_ رب گوجه فرنگي 1/5 قاشق غذا خوري
_ پياز 1 عدد
_ پنيرپیتزای رنده شده به ميزان دلخواه
_ نمك ، زردچوبه و فلفل به قدر كافي
_ روغن مايع مخصوص سرخ كردن به ميزان لازم
طرز تهيه :
گوشت را با پياز رنده شده ، نمك ، زردچوبه و فلفل با كمي روغن تفت دهيد و بعد آب و رب گوجه فرنگي اضافه وصبر كنيد تا بپزد وآب آن كاملاً تبخير شود .
بادمجان را با پوست حلقه و سرخ كنيد و بعد روي دستمال ويا كلينكس بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود. چنانچه روغن زيادي به خود جذب كرده بود ظرفي كه حاوي بادمجان است را روي حرارت غير مسقيم بگذاريد (روي سماور يا كتري ) واين عمل باعث ميشود كه بادمجان به روغن بيفتد وروغن پس داده شده را دور بريزيد
پوست و دانه گوجه فرنگي را گرفته و گوشت آن را هم حلقه حلقه كنيد .
در يك ظرف پيركس ابتدا يك لايه مخلوط گوشت و نخود فرنگي بريزيد و بعد گوجه فرنگي و بادمجان ها درهم روي آن بچينيد و بعد هم پنير رنده شده سپس در فر گذاشته تا پنير آب شود .بعد به دلخواه تزئين كرده و سر ميز غذا بياوريد . در اين جا من ازيك تزئين ساده باجعفري و فلفل دلمه اي استفاده كرده ام .
اين غذا مناسب شام و عصرانه ميباشد و فوق العاده خوشمزه و لذيذ و در عين حال زيبا و چشم نواز است .اصولاً بسياري از افراد مزه بادمجان را دوست دارندومطمئن هستم اين غذا را درست كنيد حتماً مورد پسند قرار ميگيرد .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مراحل تهيه گراتن بادمجان به ترتيب