loading...
سایت تفریحی و سرگرمی
رضا بازدید : 222 شنبه 17 فروردین 1392 نظرات (0)
 ژله آلوئه ورا 1 بسته 
ژلاتین 1 ورق
هویج درشت 3 عدد
شکر 1 قاشق
نصف گردوی درشت 6 الی 7 عدد
تمشک 15 عدد یا بیشتر
آب 3 لیوان


طرز تهیه :
_ هویج را درسته بپزید بعد درشت و طویل رنده کنید
_ ورق ژلاتین را در آب سرد حل کنید
_ ژله آلوئه ورا و شکر را روی آب و ورق ژلاتین بریزید و روی بخار کتری یا روی شعله پخش کن با حرارت بسیار کم حل کنید.
_ ژله را در قالب بریزید و هویج رنده شده و گردو و تمشک را اضافه کنید و در یخچال بگذارید
_ پس از نیم ساعت و قبل از سفت شدن ، ژله را از یخچال در آورید و با یک قاشق سعی کنید گردو و تمشک و هویج را به سمت پائین تر هدایت کنید چون گردو به علت سبکی در بالای ژلاتین قرار میگیرد .

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1027
  • کل نظرات : 294
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 256
  • آی پی امروز : 42
  • آی پی دیروز : 98
  • بازدید امروز : 176
  • باردید دیروز : 271
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 176
  • بازدید ماه : 5,688
  • بازدید سال : 48,277
  • بازدید کلی : 2,002,355